Werken vanuit de L.I.F.E.-methode

De overkoepelende visie van Young Infinity is samen te vatten in de afkorting L.I.F.E. Deze afkorting staat voor: Life essentials, Inspiration, Future en Education. Bij life essentials gaat het om het ontdekken van jouw kernmotivatie, wat zijn jouw drijfveren. Je leert ruimte te creëren voor jezelf om meer plezier en richting in jouw leven te vinden. Inspiration gaat over het vinden van jouw passie en dat jouw mentaliteit vele malen belangrijker is, dan wat dan ook. Future staat voor de steeds veranderende samenleving waarin je met behulp van 21st century skills en creativiteit veel kunt bereiken. En tenslotte education is de ontwikkeling van nieuwe inzichten en potentie.

Advies of ondersteuning?

Binnen onze werkwijze zijn verschillende opties mogelijk. Zo kunnen wij u adviseren als u bezig bent met het ontwikkelen van een project. Maar ook kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van dit project. Met onze ruime kennis én ervaring weten wij als geen ander wat er speelt bij de jongeren en hoe u deze groep het beste kunt benaderen. Bovendien beschikken wij over een breed netwerk, met verschillende expertises. Hierdoor kunnen hebben wij altijd de juiste persoon voor uw vraag. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en vormen we een passend project dat aansluit bij zowel uw organisatie als bij de behoeften van de jeugd.

21st century skills

Onze projecten sluiten aan bij de vaardigheden die jongeren nodig hebben om in de toekomst – nabij of verweg – succesvol te kunnen zijn. Daarom focussen wij ons op de 21th century skills. Onderwerpen als samenwerken, creatief denken, kritisch en probleemoplossend denken en omgaan met nieuwe media komen in onze projecten dan ook ruimschoots aanbod. Zo kunnen jongeren op spelende wijze nu al kennis maken met vaardigheden die hen later gaan helpen bij bijvoorbeeld het vinden van een studie of baan.

Contact

Meer weten over een voor u op maat gemaakte oplossing? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Samenwerken is het keyword

Wij van Young Infinity geloven dat talentontwikkeling alleen kan werken als de juiste doelgroep wordt aangesproken. Daarom gaan wij niet alleen het gesprek aan met onze klanten: de jeugd­organisaties en overheidsinstellingen, maar ook met de jongeren zelf. Alleen dan zijn wij in staat om een project te ontwikkelen dat voor beide partijen echt gaat werken. Samenwerking is daarvoor dan ook onmisbaar.