Over ons

Ontstaan

Young infinity is ontstaan toen twee gemotiveerde en afgestudeerde ­jonge meiden besloten hun krachten te bundelen om anderen te helpen. Wij zijn de partner van jeugdorganisaties, gemeenten en overheids­instanties als het gaat om het motiveren en bereiken van jongeren. Samen met u ontwikkelen wij een op maat gemaakt project, training of workshop waarmee het beste in deze jongeren naar boven halen. Dit doen wij door in gesprek te gaan met deze jongeren en te luisteren naar hun wensen en behoeften. Bij al onze projecten staat persoonlijke ontwikkeling en creativiteit centraal.

Chanelle en Sara

Young Infinity is opgericht door twee ­zzp’ers Chanelle en Sara, twee enthou­siaste jonge ondernemers die jongeren willen helpen met persoonlijke ontwikkeling in een spannende fase van het leven. Door juist deze groep al op vroege leeftijd te bereiken kunnen zij zich voorbereiden op later en kunnen zij het beste in zichzelf naar ­bovenhalen.

Groeien als persoon

“Als stil, teruggetrokken en jong meisje, weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om in jezelf te durven geloven. Wat is de juiste keus? Hoe ga ik dat dan allemaal doen? En nog belangrijker: hoe zal mijn omgeving reageren? Vinden zij dit wel oké? Met dit soort vragen heb ik lange tijd geworsteld en er was niemand aan wie ik ze kon stellen. Daarom wil ik met Young ­Infinity andere jongens en meiden zoals ik de kans geven om deze vragen wél te stellen en meer in zichzelf te geloven. Want fouten maken is helemaal niet erg, iedereen maakt fouten. Maar de kunst is om hiervan te leren en te groeien als persoon.”

Sara

Dromen uitspreken

“Een grote inspiratie voor mij is Steve Jobs en zijn beroemde quote: “Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your own heart and intuition.” En zo is het maar net! Dromen moet je kunnen uitspreken en daarom geloof ik ook dat iemand met een bepaalde passie of gedrevenheid het veel verder kan schoppen dan iemand met een talent die niet bereid is er hard voor te werken. Deze boodschap wil ik dan ook graag verder verspreiden. Ik wil dat ook jonge mensen zich beseffen dat niks onmogelijk is zolang je er maar je best voor doet!”

Chanelle